Behandelingen

Een huidprobleem kan erg vervelend zijn!

Een huidprobleem kan erg vervelend zijn! Het is vaak iets wat iedereen kan zien en waar je je onzeker over voelt. Heel belangrijk dus dat ik je goed kan adviseren en ervoor zorg dat je weer straalt! Bij de aanpak van diverse huidproblemen werk ik met de volgende behandelingen:

Microdermabrasie

Deze techniek wordt ingezet bij huidproblemen, maar ook bij huidverjonging. Ik verwijder de bovenste laag van je huid, zacht en gecontroleerd, door een behandeling met fijne microkristallen, zodat de opname van heilzame stoffen in je huid wordt bevorderd.

Microdermabrasie

Ultrasound

Ultrasoon geluid of ultrasound brengt trillingen teweeg in het weefsel. Die trillingen zorgen weer voor warmte. Doorbloeding, microcirculatie en de aanmaak van collageen- en elastinevezels worden gestimuleerd. Hierdoor wordt de huid beter toegankelijk voor de werkzame stoffen en kunnen deze makkelijker en dieper in de huid doordringen. Een combinatie van ultrasound met microdermabrasie versterkt het effect van de behandeling.

celljet apparaat

Behandeling Acné

Acné. Puistjes, vaak in het gezicht. Het treft mensen van bijna alle leeftijden, niet alleen pubers. Acné is een huidprobleem dat voorkomt in allerlei verschillende vormen en verschijningen. Daarom kijk ik eerst om wat voor soort acné het gaat. Vervolgens kies ik voor de juiste, gerichte behandeling, aangevuld met producten van Cellucur waarmee je thuis de behandeling ondersteunt. Cellucur heeft behandelingen en producten ontwikkeld om acné aan te pakken en de gevolgen ervan te verminderen. De behandelingen brengen je huid weer in balans, verminderen of verhelpen de ontstekingen en zijn erop gericht littekens en pigmentvlekken te voorkomen. De beste resultaten bereiken we met een kuur. Je krijgt producten voor thuisgebruik mee die de behandeling ondersteunen, waardoor het resultaat sneller wordt bereikt.

Behandeling Pigmentvlekken

Als pigment zich plaatselijk ophoopt, ontstaan er pigmentvlekken. Je herkent pigmentvlekken als donkere vlekjes op de huid. Er zijn verschillende oorzaken voor het ontstaan van pigmentvlekken; bijvoorbeeld huidirritatie, erfelijkheid, hormonen, te lang in de zon liggen en overmatig gebruik van de zonnebank. Dit lossen we op met een PCA fruitzuurpeeling, afgewisseld met microdermabrasie en een speciale productlijn voor pigmentvlekken. Preventief smeren van een sunblock, elke ochtend zowel zomer als winter, helpt bij het voorkomen van pigmentvlekken.

Behandeling Foto

Fruitzuurbehandeling

Een peeling die de bovenste laag van je huid verweekt. In de diepere huidlagen wordt de productie van collageen- en elastinevezels geactiveerd, waardoor je huid gladder, voller en egaler wordt.

Couperosebehandeling

Couperose is een huidaandoening waarbij sprake is van vaatverwijding. De onderliggende (gesprongen) bloedvaatjes liggen zichtbaar in je huid (lees: vlekken, rode wangen of neus). Door gebruik van de juiste producten en kleine aanpassingen in je levensstijl kun je de klachten verminderen en verdere couperose vaak voorkomen.

Detoxbehandeling

Een nieuwe methode die een waardevolle ondersteuning biedt om je huid te ontdoen van belastende zuren, gif- en afvalstoffen. De behandeling geeft een impuls aan de huid om het zelfregulerende vermogen weer in evenwicht te brengen.

Rosaceabehandeling

Rosacea is een ontsteking van de huid die alleen in het gezicht voorkomt. Je kunt deze huidaandoening herkennen aan rode wangen en kleine, gesprongen vaatjes, puistjes en een verdikking van je huid. Met gebruik van de juiste producten van Cellucur en een aanpassing in je levensstijl en eetpatroon gaan we samen de Rosacea te lijf.

Karin Rutte

Karin Rutte

Schoonheidsspecialiste

Afspraak maken?

Ik ben bereikbaar op 06-55178475 (ook via WhatsApp) of per e-mail op info@caringsantpoort.nl

Meteen online een afspraak maken?
Dat kan ook, klik op de onderstaande link.

Online een afspraak maken