Slendertone

Een resultaat dat heel snel zichtbaar is

Bijna iedereen kent het probleem. Het lichaam trainen vergt tijd en inspanning. slender tone professional behandeling Het duurt vaak eeuwen voordat je figuur verbetert. Soms is het resultaat niet helemaal naar wens. Om je spieren in korte tijd extra te trainen is Slendertone een handig hulpmiddel. Door de spieren plaatselijk te stimuleren worden deze kleiner en steviger.

Een resultaat dat heel snel zichtbaar is……
We pakken het probleem aan op de plekken waar het zich openbaart. Met Slendertone krijgen buik, heupen, bovenbenen, bovenarmen en/of taille weer hun juiste vorm.

Hoe werkt de professionele apparatuur van Slendertone?
Met elektroden zendt het apparaat een signaal naar de zenuw. Daardoor trekken de spieren zich samen, net als bij een gewone oefening. Wanneer het signaal stopt, ontspannen je spieren zich totdat de zenuw opnieuw een signaal geeft. In een programma van 30 minuten vinden op deze manier 1.500 spiercontracties plaats.

Het grote voordeel daarbij is dat je achteraf geen spierpijn hebt. Slendertone stimuleert en ontspant de spier zonder intensieve oefeningen. De spierstimulans voelt als een tintelende sensatie en de sterkte kan exact geregeld worden. Intussen lig je ontspannen op de comfortabele behandelstoel. Ideaal!

Het apparaat.
Het Slendertone-apparaat heeft diverse programma’s, o.a. voor;
– Afslanken.
– Spierversteviging.
– Bestrijding cellulitis (sinaasappelhuid).
– Lymfedrainage.
– Postnatale verstevigingskuur (na een zwangerschap).

Hoe vaak?
Het grootste effect van een behandeling bereiken we door de spieren regelmatig te trainen. Een kuur van tien behandelingen is aan te raden en het advies is minimaal twee maal per week de spieren te behandelen. Na de kuur is een behandeling per drie á vier weken genoeg om het resultaat vast te houden.

Tarief
Prijs per behandeling: € 30,00
Prijs kuur: € 275,00 (10 behandelingen)
Proefbehandeling: € 25,00.

Karin Rutte

Karin Rutte

Schoonheidsspecialiste

Afspraak maken?

Ik ben bereikbaar op 06-55178475 (ook via WhatsApp) of per e-mail op info@caringsantpoort.nl

Meteen online een afspraak maken?
Dat kan ook, klik op de onderstaande link.

Online een afspraak maken