Ultrasound

REVIDERM cellJET

Ultrasound

Ultrasoon geluid of ultrasound brengt trillingen teweeg in het weefsel. Die trillingen zorgen weer voor warmte. Doorbloeding, microcirculatie en de aanmaak van collageen- en elastinevezels worden gestimuleerd. Hierdoor wordt de huid beter toegankelijk voor werkzame stoffen en kunnen deze makkelijker en dieper in de huid doordringen.

Ultrasound kan worden gebruikt bij het tegengaan van:
– Acné en acné-littekens
– Huidonzuiverheden
– Huidveroudering
– Cellulitis
– Couperose
– Pigmentvlekken

Ik gebruik en verhuur de REVIDERM cellJET, een handzaam ultrasound-apparaat voor in de salon en voor thuis.

Revolutionair concept
Een professioneel instrument voor thuisgebruik, aangevuld met een behandeling van je schoonheidsspecialiste. Het revolutionaire concept van cellJET maakt dit voor het eerst mogelijk.

CellJET is de meest comfortabele en efficiënte manier om langdurig een steviger en zichtbaar jonger uitziende huid te bereiken. Het is een professioneel ultrasoon instrument, uitgerust met revolutionaire 10 MHz-technologie van REVIDERM.

Dat heeft een aantal baanbrekende voordelen voor je huid. Het is dé cosmetische oplossing voor thuis.

Smart aging voor behoud van jeugdigheid
De Smart Aging Cure is het resultaat van de laatste wetenschappelijke onderzoeken naar huidveroudering en ingenieuze werkstoffen.

Wat kun je verwachten van de 14-daagse Smart Aging behandeling?
Sterker weefsel, zichtbaar steviger huid, blijvende huidverjonging, herstel van de huidfuncties, toegenomen collageensynthese en een extra vitamine C boost-effect.

In overleg kun je de cellJET bij me huren voor thuisgebruik.

Specialisten schrijven huidgeschiedenis
De combinatie van de cellJET en hoogwaardige vitamine C celljet apparaatbestrijdt vroegtijdige verouderingsprocessen op de lange termijn. De twee componenten zijn ieder op zich al uniek effectief, maar in combinatie met elkaar – en bij continu gebruik – vormen ze een onverslaanbaar team voor het duurzaam opbouwen van collageen. De cellJET wordt gebruikt voor het reguleren van huidprocessen en voor stimulatie van de synthese van collageen en elastine. Het is de perfecte voorbereiding voor het gebruik van de HIGH-POTENTIAL VITAMIN C SPHERES van REVIDERM (bolletjes met zeer geconcentreerde en gevriesdroogde vitamine C). De cellJET ontspant je weefsel, waardoor het vitamine C-serum diep kan penetreren en alle huidlagen kan verrijken, zonder verlies van effectiviteit.

Karin Rutte

Karin Rutte

Schoonheidsspecialiste

Afspraak maken?

Ik ben bereikbaar op 06-55178475 (ook via WhatsApp) of per e-mail op info@caringsantpoort.nl

Meteen online een afspraak maken?
Dat kan ook, klik op de onderstaande link.

Online een afspraak maken