Wie en wat is Caring?

Wie en wat is Caring?

Welkom bij Caring! Mijn naam is Karin Rutte. Al meer dan 25 jaar gecertificeerd schoonheidsspecialiste. Caring staat garant voor een behandeling op maat. Voor elk budget! Bekijk ook mijn stralend mooie aanbiedingen.

We doen het samen. We kijken naar je wensen en behoeften en bepalen samen welke behandeling daarbij past.

In ruim een kwart eeuw heb ik veel ervaring opgedaan. Toch blijf ik mijn kennis uitbreiden en actualiseren, want ik vind dat je nooit bent uitgeleerd. Daarom volg ik nog steeds regelmatig diverse cursussen en trainingen, zodat ik mijn passie en de nieuwste ontwikkelingen met je kan delen.

Karin Rutte

Karin Rutte

Schoonheidsspecialiste

Ontspanning en huidverbetering

In de salon werk ik met de huidproducten van Reviderm en de apparatuur waarmee ik die producten optimaal kan benutten om jouw huid in topconditie te brengen en te houden: de Skinscout, de Reviderm microdermabrasie Skin Peeler en de Reviderm cellJet.

Uit ervaring weet ik hoe belangrijk het is om regelmatig een moment van pure ontspanning te ervaren. Daarom staat de uitstraling en ervaring van rust bij mij centraal in de salonbeleving.

Caring is een schoonheidssalon waar huidverbetering en ontspanning samenkomen in één behandeling. Het doel is om jouw huid in topconditie te brengen en je te laten ontspannen; even loskomen van de alledaagse drukte. Je kunt daarna weer uitgerust en stralend mooi genieten van de dag.

Bekijk hier meer informatie over de behandelingen.