Al meer dan 25 jaar een begrip in heel Velsen

Karin Rutte, gediplomeerd schoonheidsspecialiste.

Al meer dan 25 jaar een begrip in Velsen.

Welkom bij Caring! Mijn naam is Karin Rutte. In 2016 vier ik mijn 25-jarig jubileum als gecertificeerd schoonheidsspecialiste met het hele jaar door stralend mooie aanbiedingen. In die 25 jaar heb ik veel ervaring opgedaan, maar ik blijf mijn kennis uitbreiden en actualiseren, want ik ben van mening dat je nooit bent uitgeleerd. Daarom volg ik ook dit jaar diverse cursussen en trainingen, zodat ik mijn passie en de nieuwste ontwikkelingen met je kan delen. Vanuit mijn schoonheidssalon in Santpoort-Noord bedien ik klanten in de regio Velsen. Voor de deur van mijn salon is voldoende parkeerruimte (gratis). Door mijn centrale plek in Santpoort-Noord ben ik goed bereikbaar voor klanten uit Driehuis, Santpoort-Zuid, Velserbroek, IJmuiden, Velsen-Zuid, Velsen-Noord, Beverwijk, Haarlem, Spaarndam, Heemstede en Bloemendaal.

Karin Rutte

Karin Rutte

Schoonheidsspecialiste

25 Jaar moet gevierd worden!

Om mijn 25 jarige bestaan te vieren heb ik op dit moment een Kennismakingsbehandeling
van € 79,- voor € 39,95. Deze complete behandeling bevat vier stappen:

1. Huidanalyse met de SkinScout
2. Huidadvies & Behandeling
3. Behandelplan
4. Verzorgingsadvies voor thuis

Meer informatie of afspraak maken?
Bel: 06 – 55178475
Mail: info@caringsantpoort.nl
Online: Klik hier voor een online afspraak

Uit ervaring weet ik hoe belangrijk het is om regelmatig een moment van pure ontspanning te ervaren. Daarom staat de uitstraling en ervaring van rust bij mij centraal in de salonbeleving.

Heerlijk ontspannen

Caring is een schoonheidssalon waar huidverbetering en ontspanning samenkomen in een behandeling. Het doel is om jouw huid in topconditie te brengen en je te laten ontspannen; even loskomen van de alledaagse drukte. Je kunt daarna weer uitgerust en stralend mooi genieten van de dag.

Bekijk hier meer informatie over de behandelingen.